Na de bbq snel naar de laatste duik van de avond. Het plan was om in Scharnedijke Haven te duiken maar omdat het zicht daar niet geweldig was zijn we uitgeweken naar Dreischor gemaal. Daar aangekomen snel te pak en lekker duiken. Het zicht was daar geweldig en heel veel onderwaterleven. Toen we uitgedoken waren stonden de duikleiders daar als verzopen katten langs de kant. Dit was de eerste keer dat het stralend weer was. Toen weer snel naar het huisje toen we daar waren aangekomen lagen de achterblijvers al te slapen. De duikers hebben nog even lekker gekeken naar de onderwateropnames van Björn welke best goed gelukt waren. Dit was een mooi einde van een drukke dag. Mijn complimenten aan Ben en Sander voor deze begeleiding en mooie duikstekken.

Zondagmorgen rommelde het boven de camping. Dat kon niet iedereen boeien. Een zekere Martijn (gefingeerde naam) was lekker aan dromen over zijn 2* opleiding en het mooie was dat deze dromer uit een andere hoek laten we haar Weemeltje noemen ook netjes antwoord kreeg. Dat deze 2 duikers de laatste duik samen hebben gedaan daar mee te maken had durf ik niet te vertellen. Verder was het een rustige nacht. Bij het ontbijt werd er geopperd dat we wel in de tuin konden gaan duiken. Dit was natuurlijk maar een gekheid.

Toen snel het huisje weer schoonmaken en op naar de laatste duikstek van dit Zeelandweekend.

Er werd besloten om de laatste duik in Den Osse Kerkweg te doen. Na de flessen gevuld te hebben snel naar Den Osse daar aangekomen was de parkeerplaats bijna vol. Maar toch een lekkere duik gemaakt en niet veel duikers tegen gekomen.

Kortom het was weer een heel geslaagd Zeeland weekend.

 

 

Pages: 1 2 3

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment