Zeelandweekend 2011

Vrijdagmorgen om 8:00 uur met een volle auto op weg naar het Zeeland. Om 11:00 uur in Preekhil aangekomen snel omkleden voor de eerste duik.

Het water was geweldig helder en was veel waterleven te zien. Na lekker gedoken te hebben weer omkleden. Bij de auto aangekomen zien we dat Björn en Robert ook duikklaar zijn. We wensen hun een goede duik en gaan ondertussen een lekker bakje koffie pakken. Na de koffie naar het vulstation in Scharredijke. De bedoeling was om daar ook een duik te doen maar het zicht was daar volgens de geleerden niet geweldig dus zijn we doorgereden naar Den Osse Kerkweg.

Daar aangekomen omkleden en tijdens het omkleden komen Robert en Björn daar ook aan en gaan we met z’n allen te water voor een mooie duik. Na de duik snel door naar het vulstation en de fles weer vullen. Na de fles gevuld te hebben verlaten Richard en Han de club om een nieuwe duikfles voor Richard te halen. Wanneer De mannen terug komen moet Richard vertellen wat voor fles hij heeft gehaald. Als hij verteld dat hij een dubbel 7 300bar set heeft gehaald vragen ze hoe hij eruitziet. Wanneer hij verteld dat die werkt met een drukknop kwam de rest van de club met nog meer ideeën voor de duikfles er kwam afstandbediening op en straalaandrijving, het was dus de grootste tijd om te vertrekken naar de Mexicaan om lekker te eten.

Het eten was erg lekker maar er waren een paar van de club die de sauzen misten. Dit mocht de pret niet drukken, de spareribs waren niet aan te slepen. Oh ja, we waren daar niet als DTH maar als bowlingclub Wolvega zodat we hier nog een keer terug kunnen komen als DTH. Gelukkig was er niemand met de DTH trui en muts op. Na het eten is de club in tweeën gedeeld een clubje die een nachtduik gingen maken en een groep die om het kampvuur bij het huisje gingen zitten met een potje bier. Björn had voor dit weekend een Onderwatervideocamera geleend. Hij had nu zo de smaak te pakken dat hij nu plannen heeft om een speelfilm te maken over DTH een beetje in de Flodder stijl. Verder wil ik het hier bij laten.


Geplaatst

in

door

Tags: