Met een grote glimlach, je van de domme houden e.d. voor de achterdeuren van de winkel staan en je bestelling meenemen en nog wat extra’s. Dat is een specialisatie die de NOB nog niet heeft uitgeschreven, en dat zal op korte termijn ook niet gebeuren.

 

Terugkomend in het huisje was Henk al bezig de eieren en daarbij ook de keuken eigen te maken. Laten we zeggen, Henk werd één met het ei en het ei werd één met Henk. Resultaat, Henk is voortaan hoofd ei.

 

 

Daar de kwaliteit van de koffie constant bleef, is Harry benoemd tot hoofd koffie. Ben en Meinte schoven aan de ontbijttafel. Zij hadden deze ochtend de auto’s gestart en koers richting Zeeland gezet. Aan tafel de nodige verhalen, en …… Ook hier vertellen we niets over. Daar had je bij moeten zijn.

Eerste duik is in volledige democratie gekozen, de Zeelandbrug. Voorheen werden er schema’s gemaakt. Was ook nodig, want er waren veel DTH’ers aanwezig tijdens de zeeland weekenden. Hierna werden de schema’s overgenomen door boekwerken. Voor geïnteresseerden ligt een exemplaar bij Bjorn en Jitske ter bezichtiging. De laatste paar jaar worden weer schema’s gemaakt, tot dit voorjaar. Het schema werd een leidraad. Het weer was anders, de geplande duikstekken hadden een minder mooi onderwater leven. En daar wij alleen het beste geven aan onze duikers, werden andere duikstekken verkozen om te gaan duiken.

Nu werd het duikschema bepaald door het moment. Dit is een gevoel dat niet te beschrijven is, daar had je bij moeten zijn. Dus daar gaan we dan ook niet verder over uitweiden.

Ben voelde zich niet goed en besloot naar huis te gaan. Moet je voorstellen: je wilt duiken, je leeft hier naar toe, je gaat rijden, je voelt je niet 100%, en moet dan noodgedwongen weer terug. Ben, we gaan binnenkort weer een keer. Ga je dan met ons mee!

Pages: 1 2 3

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment