Welkom bij Duikteam Heerenveen

Wie zijn wij?

Duikteam Heerenveen (DTH) is opgericht in 1988. en uitgegroeid tot een vereniging met ongeveer 60 enthousiaste leden die allemaal actief duiken in zowel binnen- als buitenland.

De vereniging heeft als doelstelling mensen op te leiden, te trainen en te begeleiden bij het op een verantwoorde manier beoefenen van de duiksport. We zijn aangesloten bij de NOB dat weer onderdeel uitmaakt van de CMAS , daarnaast zijn we aangesloten bij de NNDF .

Welkom bij Duikteam Heerenveen

Onze standplaats is Sportstad Heerenveen. Iedere donderdag avond worden hier van 21.00-22.00 de zwembadopleidingen verzorgd. Na die tijd wordt er in de kantine van het zwembad gezellig nagepraat over de laatste duikervaringen. Naast de wekelijkse clubavond wordt er het hele jaar door gedoken in het buitenwater. Vaak zijn we op zondagmorgen op één van deze locaties te vinden.

Door onze evenementencommissie worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een weekend Zeeland, weekje Denemarken, Noordzeeduiken enz., alles onder het motto “duiken doe je voor je plezier”. Alle activiteiten en opleidingen worden op niet commerciële basis georganiseerd en verricht door vrijwilligers binnen de vereniging.

 

Buitenwater locatie

Zondagochtend is onze vaste duik moment. Meestal zijn we vanaf 10.00 te vinden bij de Put van Nederhorst / Woudfennen te Joure, maar dit wisselt nog eens. Mocht je mee willen duiken of eens komen kijken, neem dan vooraf even contact met ons op.

Zwembad locatie

 

Donderdagavond zijn we te vinden in het Zwembad van Sportstad Heerenveen.

Van 21.00 tot 22.00 hebben we het wedstrijdbad tot onze beschikking. Hier geven we onze opleidingen en  trainingen. Daarnaast kunnen leden hier hun flessen vullen.

 

Na de tijd drinken we wat aan de bar van Mountain Network in hetzelfde complex.

Abe Lenstra boulevard 23 (ingang S)
8448 JA Heerenveen

Meer informatie

Wil je lid worden of meer weten over de duikopleiding, stuur dan even een mailtje of neem contact op met het bestuur.

Reacties

Geef een reactie