Image

Welkom

Image

Duikteam Heerenveen (DTH) is opgericht in 1988. In de afgelopen jaren is DTH uitgegroeid tot een vereniging met ongeveer 80 enthousiaste leden die allemaal actief duiken in zowel binnen- als buitenland.

De vereniging heeft als doelstelling mensen op te leiden, te trainen en te begeleiden bij het op een verantwoorde manier beoefenen van de duiksport. We zijn aangesloten bij de NOB dat weer onderdeel uitmaakt van de CMAS , daarnaast zijn we aangesloten bij de NNDF .

Onze standplaats is Heerenveen, waar in het nieuwe zwembad “Sportstad” iedere donderdag avond van 21.00-22.00 uur de zwembadopleidingen worden verzorgd. Na die tijd wordt er in de kantine van het zwembad gezellig nagepraat over de laatste duikervaringen. Naast de wekelijkse clubavond wordt er het hele jaar door gedoken in het buitenwater.

Door onze evenementencommissie worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een weekend Zeeland, weekje Denemarken, Noordzeeduiken enz., alles onder het motto “duiken doe je voor je plezier”. Alle activiteiten ook de opleidingen worden op niet commerciële basis georganiseerd en verricht door vrijwilligers binnen de vereniging.

Wil je meer informatie over onze vereniging of wil je meer weten over de duikopleiding, stuur dan even een mailtje of neem contact op met onze secretaris Theo Burrie op telefoonnummer (0513) 461 667.


Geplaatst

in

door

Tags: