Klimmen en abseilen, na enige uitleg werden we in 2 ploegen verdeeld. Wij begonnen met klimmen, helmpje op en strak in de touwen. Ook deze keer was Tsjalke in no time boven, daar kunnen wij niet aan tippen. Daarna abseilen: fantastisch! Vooral als je nodig moet plassen dan loop je en stuk sneller naar beneden. Nadat een ieder ook hier veilig beneden was even uitgerust en op naar het volgende onderdeel. Tokkelen, pfff, leuk, maar elke keer die berg opklimmen is echt afzien. Maar goed, touw om je kont knopen en maar weer omhoog. Na dit enkele keren te hebben gedaan waren we allemaal op. Maar toen kwam het leukste nog. Omdat we de laatste groep waren moesten we dit spel opruimen en meesjouwen. Hier waren de heren niet blij mee. Gelukkig hoefden ze niet ver tot het laatste spel. Een kliederspel, door de modder en door de beek, kortom je werd zeiknat. Maar onze teamleider weigerde aan dit spel mee te doen en we mochten ook niet iemand anders als teamleider aanwijzen. Kortom we werden op dit onderdeel gediskwalificeerd. Trouwens wel mooie taferelen daar in die modder. Björn was zelfs onderweg zijn schoenen kwijt en zijn hele team ging na afloop zowat tot de nek in de modder om die schoenen terug te vinden. Hopelijk heeft hij ze na die tijd wel een lekkere douche aangeboden.

Doordat we niet meededen (diskwalificatie) had de leiding nog een trieste mededeling voor de heren; de spullen moesten tot het kamp terug gesjouwd worden en dat was een heel eind.

Na terugkomst was er een werkelijk heerlijke barbecue met lekker vlees, bier, wijn en een groot kampvuur. Hierdoor vergeet je al die ontberingen van zo'n dag al gauw weer. Menigeen dacht dat het om 10:00 uur al ver na middernacht was kortom Duikteam Heerenveen lag die avond niet laat op bed. Na een goede nacht rust werden we om 8:00 uur gewekt voor het ontbijt.

Regen, regen en nog eens regen, Nadat we samen met het Dutch Survival Team alles hadden opgeruimd hebben we de heren en dame heel erg bedankt voor het prachtige weekend. Ook Debbie werd heel erg bedankt voor het werk dat ze had gedaan.

Pages: 1 2 3 4 5 6

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment