Vele duikleiders staan aan wal

Paasduik 2008

Het was weer zover, onze eerste clubduik in koud water. Zoals altijd start het seizoen [2008] in Ruinerwold. Pasen is dit jaar wel heel vroeg en een aantal duikers bleef met een mooi verzonnen excuus lekker aan de kant zoals "niemand wil klonten in zijn snert dus de gammele moest zo nu en dan geshaked worden" of "de duikleider kan zo’n grote groep duikers niet in haar eentje aan".

Vele duikleiders staan aan wal

Vele duikleiders staan aan wal

 

Het was vreemd weer om te duiken, het ene moment stonden we in het zonnetje en het ander moment lag er sneeuw. Ondanks het wisselvallige weer waren er toch heel wat leden van DTH aanwezig. Bij de nieuwelingen werd het verschil tussen de kou kleumen en de bikkels snel duidelijk.

De dapperen onder ons

De dapperen onder ons

 

Tijdens het duiken viel de sneeuw met grote hoeveelheden uit de lucht en ook nog voor een aantal bij het omkleden. Onze clubfotograaf liet zich door het vieze weer, niet weerhouden om een mooie plaatje te schieten voor de dames duikers onder ons. Wat bloot op de foto scoort zoals altijd hoge cijfers bij de clubleden.

Voor alle dames van DTH

Voor alle dames van DTH

 

Nadat iedereen zonder brokken en weer lekker warm aangekleed was bleef iedereen nog even hangen voor een drankje en hapje. In de pannen met snert en tomatensoep, dit keer zonder klonten, kwam dan ook al gauw de bodem in zicht.

De club fotograaf heeft nog meer foto’s gemaakt dus als je deze wilt hebben, mag je jouw mail adres aan mij mailen, Het mail adres is postbus@bart-debbie.demon.nl

Om er al vast aan te wennen bij het duikteam hebben we een aantal tradities. Voor de nieuwe leden 1* die nog niet op de hoogte gebracht zijn door hun leraar. Als jullie voor de eerste keer mee gaan naar Zeeland is èèn van jullie aan de beurt om een stukje voor de website te schrijven. Diegene die een stukje schrijft hoeft dan niet af te wassen.


Geplaatst

in

door

Tags: