s'avonds in het huisje werd na noeste arbeid een enorme pan macaroni geserveerd, die we buiten verslonden , duiken maakt hongerig. En dorstig, ook daar werd aan gewerkt . s'morgens kwamen we beneden en wie lag daar op de bank, Marco in zijn slaapzak, en aan die kleine oogjes te zien had hij een korte nacht gehad. Allard had hem verslagen in de battle of de snurkers, er is altijd weer een baas boven een baas.

Na het huisje geveegd en gepoetst te hebben konden we het toch niet laten om nog even een bezoek te brengen aan de andere amerikaanse begraafplaats te Margraten .

Blausteinsee

Blausteinsee.

 

Toen vertrokken we richting Duitsland na een niet al te lange rit arriveerden we bij de duikstek Blausteinsee nabij Aken. Helaas was het zicht niet zo goed, moet normaal krakie helder zijn maar ja het zij zo. Na de duik nog een lekkere vette bradwurst met een dikke vette kwak saus eroverheen, heerlijk, maar je kon gelijk door naar het ziekenhuis om gedotterd te worden.

Weet iemand wat Geheim betekend?

Wie iemand wat het duitse Geheim betekend?

 

Al met al een heel geslaagd weekend prima georganiseerd  hebben we dat ook weer eens meegemaakt. Daarna volgas naar huis zonder TomTom, echte man he!

Pages: 1 2 3 4 5 6

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment