Lid worden

Om lid te worden van deze gezellige vereniging hoef je alleen maar het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.

Als lid profiteer je o.a. van de volgende voordelen:

  • Gratis flessen vullen
  • Huren duikmaterialen tijdens je 1*-opleiding
  • Volgen van NOB-duikopleidingen tot 3* duiker en diverse specialisaties
  • Elke donderdagavond toegang tot het zwembad
  • Meerdere duikweekenden in zowel binnen- en buitenland
  • Collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering
  • Hamburgerduiken

Contributie

Volg je geen opleiding dan bedraagt de contributie €14,50 per maand. Volg je een opleiding (1* / 2* / 3*) dan bedraagt de contributie voor dat seizoen €19,50 per maand. Begin je net met duiken en volg je een 1* opleiding waarbij je materiaal van de vereniging wil huren (optioneel), dan is de maandelijkse contributie voor dat seizoen €27,50.

Duikmedische keuring

Om veilig te kunnen duiken is het van belang regelmatig een keuring te doen bij een duikarts. Deze duikmedische keuring stelt Duikteam Heerenveen zelfs verplicht voor beginnend duikers en haar instructeurs, en word aangeraden voor alle leden die willen deelnemen aan onderwatersportactiviteiten die door de vereniging worden aangeboden. Het wordt alle duikers aangeraden om iedere drie jaar (of jaarlijks als iemand vijftig jaar of ouder is) goedgekeurd te worden om te mogen duiken. Formeel mag iedere arts deze keuring doen, maar vanwege het specifieke karakter verdient het de aanbeveling dit te laten uitvoeren door een duikarts, op duikkeuring.nl vind je adressen van artsen die deze keuring kunnen uitvoeren.

Materiaalhuur
Het huren van materiaal is exclusief voor nieuwe duikers die bezig zijn met hun 1*-brevet (borg €50), waardoor de maandelijkse contributie van €27,50 per maand maximaal 1 jaar duurt. De verhoogde tarieven worden maximaal 3 jaar betaald; ongeacht de duur van de opleiding(en).