Image

Java en Bali

Onze reis naar Java en Bali

Eind maart begin april zijn Grietje, mijn vrouw, en ondergetekende voor een rondreis naar Java/Bali vertrokken.

Vanaf Amsterdam in ca 12 uur naar Hong Kong en na een tussenstop van 3 uur nog eens 4 uur vliegen naar Jakarta.

Een zeer groot verschil in temperatuur, reden we naar Schiphol met de sneeuwbuien, hier was het nog geen 24 uur later boven de 30 graden en een luchtvochtigheidsgraad die de 90 % benaderde.

Ik zal jullie niet vermoeien met details over het land op zich omdat jullie meer geïnteresseerd zijn in het duiken op Bali, maar ben je in de gelegenheid; ga hier naar toe en geniet van dit wonderschone land met zijn allerhartelijkste bevolking.

Inmiddels is dit ons derde bezoek aan het eiland Bali en de bezienswaardigheden laten we deze keer voor wat ze zijn omdat we hier maar èèn week vertoeven.

Voor mij was een belangrijke reden het duiken, onze reisorganisatie had ook duiken in het pakket en ik dacht; laat eens kijken wat dat allemaal inhoud.

Daar was ik al snel van genezen! Omdat ik alleen dook moest ik overal een toeslag betalen zodat ik uiteindelijk voor een simpel duikje $ 200,= moest betalen.

Image

Ik was hier beter gewend en al gauw een taxi geregeld en naar "BIDP" gereden, men herkende die Nederlander met zo'n witte kop nog maar al te goed.


Geplaatst

in

door

Tags: