Hemelvaartweekend 2011

We hadden het niet beter kunnen treffen, wat een mooi weekend hebben we gehad qua weer en natuurlijk de gezelligheid en het duiken. Woensdag rond het middaguur vertrokken met een auto vol duikspullen, kinderen en een dolle hond. De sleurhut er achter gekoppeld en rijden maar. Nog een tussenstop gemaakt bij de MAC in Lelystad om vervolgens door te rijden (zonder file) naar de camping in Dreischor.

Daar aangekomen waren Meinte, Christina en Robert al gesetteld. Na eerst een biertje gedronken te hebben snel de voortent opgezet en een hapje eten. Gemaakt door onze dochter, makkelijk als ze wat groter worden. Vervolgens kwam de ene na de ander binnendruppelen met de nodige vertraging door files, Bjorn, Jitske, Marcel, Harry, Jasper met aanhang waaronder veel kinderen. s’avonds onder leiding van Japie “commando” de legertent opgezet. We hebben  een erg gezellige avond gehad met een zeer gevarieerd aanbod van muziek, kortom een gezellige avond. Hoe laat het werd weet ik niet meer, ik ben om 3 uur ’s nachts naar mijn bedje gegaan.

Donderdagochtend, een strak blauwe lucht, gezamenlijk ontbijten en bespreken wat we die dag zullen doen. Veel mensen dus veel wensen. We komen tot de conclusie dat we willen duiken onder de Zeelandbrug. Daar aangekomen konden we ons bijna aankleden in Zierikzee (zowat alle Zeelandduikers bij de brug). Na een korte inspectie en overleg besloten om naar Zijpe te gaan. Hier even lekker gedoken, soms helder zicht soms troebel. Wel lekker temperatuurtje.

Jitske, Matty, Laurens en ondergetekende gingen naar Renesse voor de inkopen voor het avondeten. Het leek wel gratis bij de C1000, wat een drukte. Maar goed, alles gelukkig gekregen en snel terug naar de camping. Harry had een prachtige barbeque meegenomen. We hebben heerlijk met zijn allen gegeten.

Na weer een erg gezellige en rumoerige avond/nacht in de legertent allemaal naar bed toe.

 


Geplaatst

in

door

Tags: