Lekker de hele middag op het strand gebivakkeerd, super. s’avonds gezamenlijk genoten van de kookkunsten van de heren. Jitske en ondergetekende besloten op de camping te blijven voor de kinderen. De drie musketiers kwamen pas 1 uur ’s nachts terug op de camping met een klapperende Marcel. Hadden ze een uur gedoken, twee in een droogpak en arme Marcel nat. De drank maakte hem zelf niet eens warm, nou dat zegt wel wat.

Zaterdag alweer een fantastische dag. Strand, winkelen in Zierikzee, veel gekocht. We hebben niet eens gedoken, geen tijd voor veel te druk. Besloten werd om te BBQ'en (dames wilden naar het Swarte Schaep ). De C1000 in, schaamde me dood, de caissières vluchten zowat toen ze heren weer zagen, ze hadden de winkel ’s morgens aardig op zijn kop gezet.

Image

Kar vol en terug naar de camping, en de lucht, ja die zag er niet goed uit. Jitske en ik hebben lekker in de voortent gezeten en de rest buiten om de parasol in de stromende regen. Waren we maar naar het Swarte Shaep gegaan heren……

Zondag opruimen…. Maar goed het was een super weekend en zeker voor herhaling vatbaar.

Pages: 1 2 3

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment