‘s Morgens vroeg had ik graag een jachtgeweer gehad, dan had ik eerst die haan kunnen killen (die de hele nacht mij wakker hield), dan Jens een schot hagel in de kont voor het snurken, de volgende was voor de koekoek geweest en de laatste voor Björn omdat hij me uit zat te lachen.

Na een erg lang durend ontbijt, met de nodige eieren, verse aardbeien en verse broodjes moest er eerst overleg zijn over de vraag waar en wie gaan er duiken.

Besloten werd om nogmaals bij de Zeelandbrug te duiken, een erg goede keus geweest, wel druk maar wederom sepia’s gezien en erg veel zeebaars rond de eerste pilaar. Daarna met het hele zootje (kinderen en volwassenen) naar Bruinisse voor kibbeling en patat. Prachtig weer, kon niet beter natuurlijk. Wederom een lange avond met de nodige drankjes en veel gezelligheid.

Image 

Vrijdag wakker worden met een stralend blauwe lucht, kon niet beter, weer een erg lang ontbijt, maar weer verrukkelijk. Een nog langere briefing gehouden. Besloten vandaag overdag met de kinderen en honden naar het strand te gaan en ’s avonds te gaan duiken.

Pages: 1 2 3

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment