Het reisgezelschap

Gozo

Als ik dit schrijf lijkt het of het al eeuwen geleden is dat we op dit mooie eiland te duiken waren. Voor degene die niet weten waar het ligt volgt een korte uitleg: Het eiland hoort bij Malta; en dit eiland ligt tussen zuid Italië en Noord Afrika ergens in de zee. Malta is het grootste eiland, gevolgd door Gozo & Comino.

Jullie begrijpen het al er moet gevlogen worden. We zijn met z’n allen in een taxibus opgehaald op de 3 verschillende instap plaatsen en daarna zijn we op Schiphol afgezet. Met z’n allen zijn: Anna, Jurgen, Jacob, Eeuwke, Bert, Beeno, Bart en ik.

Het reisgezelschap

Het reisgezelschap.

Bij het inchecken ging het goed de problemen begonnen toen we door de beveiliging moesten. Bart z’n schoen waren gevoelig voor de metaaldetector (kisten met stalen neus). Verder had Jacob een heel gevaarlijk wapen mee in zijn handbagage en hij werd afgevoerd door de beveiliging van Schiphol Voor de rest hebben we wat inkopen gedaan en zijn zonder al te veel problemen ingestapt in Amsterdam en na ongeveer 4 uur vliegen uitgestapt op Malta.


Geplaatst

in

door

Tags: