Ook een artikeltje plaatsen? Ieder lid van Duikteam Heerenveen mag op de site artikelen plaatsen van duik-/ clubgerelateerde zaken. Dat kan varieren van een verslagje van je vorige duik tot een review van je nieuwe onderwater camera. Het mag allemaal, graag zelfs! Je helpt je de andere leden van het team er ook mee.

1. Registreer je op de site

Aan de rechterkant onder het kopje “opties” staan de functies “registreren” en “inloggen”. Als je nog niet een “account” hebt kun je dat aanmaken door op “registreren” te klikken. Heb je al een account? Klik dan op “inloggen”.

frontpage

 2 Log in op de site

Na je geregistreerd te hebben ontvang je een mailtje met een automatisch gegenereerd wachtwoord (dit kun je later wijzigen op je profielpagina). Klik op de link in de mail en je komt op de onderstaande pagina. Vul hier het wachtwoord in dat je per mail hebt ontvangen.

 

 

registreer

 

3. Bericht aanmaken

Klik in het dasboard op bericht aanmaken (1). Je kunt er ook voor kiezen eerst alvast even je wachtwoord te wijzigen naar iets wat je makkelijker kunt onthouden (2).

dashboard

 

4. Type een bericht

Wil je je bericht tussentijds opslaan (omdat je nog niet klaar bent) klik op “concept opslaan” (zie de pijl met “1”). Ben je klaar met je bericht klik dan op “inzenden voor beoordeling” (zie de pijl met “2”). De webmaster krijgt dan een bericht met een verzoek om je bericht goed te keuren waarna het op de site wordt gepubliceerd.

 

bericht aanmaken